Jumpfree

Grijs randkussen geschikt voor Jumpfree 14 trampoline Ø430cm

€269,00
Afmeting: 

De trampoline veiligheidsrand geschikt voor Jumpfree Royal en Exclusive trampoline , Ø 430cm, grijs biedt bescherming voor het vallen tussen de veren. Doordat de trampoline vaak buiten staat zal deze rand op den duur verweren en kunt u de trampolinerand zodoende los bestellen. Deze trampoline veiligheidsrand is o.a. geschikt voor een JUMPFREE trampoline met een diameter van 4,3 meter. De trampoline veiligheidsrand maakt het springen voor uw kind een stuk veiliger.

Merk: 

Groen randkussen geschikt voor Jumpfree 12 trampoline Ø370cm

€249,00
Afmeting: 

Het Proline 12 veiligheidsrandkussen is groen van kleur, is 25mm dik en heeft een omtrek van 3,70m.
Dankzij de kwalitatieve materialen biedt het een uitstekende veiligheid tijdens het trampoline springen.
Voorzien van extra dikke beschermrand (2.5 cm closed cell foam)
Vervaardigd uit slijtvast 0,6 mm pvc materiaal
De randen zijn extra gesealed

Merk: 

Grijs randkussen geschikt voor Jumpfree 12 trampoline Ø370cm

€249,00
Afmeting: 

De trampoline veiligheidsrand Ø 365 cm - Ø 370 cm (12ft), grijs van Avyna Proline biedt bescherming voor het vallen tussen de veren. Doordat de trampoline vaak buiten staat zal deze rand op den duur verweren en kunt u de trampolinerand zodoende los bestellen. Deze trampoline veiligheidsrand is geschikt voor de PRO2-12 en de Royal 12 trampoline. De trampoline veiligheidsrand maakt het springen voor uw kind een stuk veiliger. Vervaardigd uit weerbestendig geweven polyester voor een lange levensduur.

Merk: 

Jumpfree 12 veiligheidsnet

€329,00
Afmeting: 

Met een veiligheidsnet wordt de trampoline nog veiliger. Het veiligheidsnet valt half over het blauwe randkussen.  De veiligheidsnetten van Jumpfree hebben een zeer goede kwaliteit en de hoogste duurzaamheid. Het Blauwe veiligheidsnet Ø 370 cm is een prachtig veiligheidsnet voor elke trampoline welke een afmeting heeft van Ø 365 cm tot Ø 370 cm.

Het veiligheidsnet is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft een zeer stabiel frame. Het net wordt met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline geschroefd.

Merk: