Jumpfree 12 veiligheidsnet

€329,00
Ja

Met een veiligheidsnet wordt de trampoline nog veiliger. Het veiligheidsnet valt half over het blauwe randkussen.  De veiligheidsnetten van Jumpfree hebben een zeer goede kwaliteit en de hoogste duurzaamheid. Het Blauwe veiligheidsnet Ø 370 cm is een prachtig veiligheidsnet voor elke trampoline welke een afmeting heeft van Ø 365 cm tot Ø 370 cm.

Het veiligheidsnet is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft een zeer stabiel frame. Het net wordt met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline geschroefd.

Technische details

Geschikt voorAlle trampolines met afmeting van Ø 365 cm tot Ø 370 cm
KleurBlauw
MerkJumpfree
Bruto gewicht (kg)40
Netto gewicht (kg)38
Verpakking (cm)110 x 47 x 19
Het Jumpfree veilignet is fijnmazig. De openingen in dit materiaal zijn klein genoeg, zodat er geen vingers van kinderen in verstrikt kunnen raken. Wij adviseren veiligheidsnetten met een overlap, zodat kinderen van alle leeftijden er makkelijk zelf in en uit kunnen. Tevens leert de ervaring dat de ingang van de veiligheidsnetten met een rits of clips vaak niet dicht worden gemaakt, zodat kinderen er op deze plek makkelijk uit kunnen vallen. Het Jumpfree veiligheidsnet kenmerkt zich doordat het, half over het randkussen, aan de binnenzijde van de trampoline hangt. Zo kan je als springer veilig springen op de trampoline zonder de palen te raken.
De palen van de veiligheidsnetten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het frame van de trampoline. Een paal bestaat uit twee buisdelen, welke in elkaar worden geschoven. Er zijn verschillende manieren van bevestigen van de palen van de diverse merken aan het trampolineframe. Om de paal wordt een laag foam geschoven, zodat springers zich niet bezeren wanneer ze de paal onverhoopt raken. Als afwerking zit er een toplaag om het foam van, vaak, hetzelfde materiaal als waarvan het randkussen is gemaakt. Het net wordt met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline geschroefd.
We raden aan om altijd een veiligheidsnet te bevestigen. Een trampoline is al snel 80 centimeter hoog. Dat is even hoog als bijvoorbeeld een bureau of een eettafel. Daar laat u uw kinderen toch ook niet zonder bescherming op spelen? Een beschermingsnet rondom een trampoline kan daarom veel ongevallen voorkomen. Zo kunt u als ouder onbezorgd genieten van uw spelende kinderen! De Jumpfree veiligheidsnetten zijn gemaakt van de beste materialen waarvan de afwerking ongeëvenaard is. De overlappende ingang staat garant voor een optimale veiligheid voor uw kinderen.