Proline 14 veiligheidsnet Zwart + glasfiber

€429,00

Zin in trampoline springen, maar wil je het veilig hebben? Dan is het Pro-Line 14  veiligheidsnet precies wat voor jou. Met een zwart net en zwarte palen en makkelijke bevestiging is het een ideale toevoeging aan uw trampoline voor net dat extra stukje veiligheid. Het Proline net bestaat uit het zwaarste kwaliteit net en is ook beschikbaar voor de rechthoek trampolines. Het Proline 14 veiligheidsnet is geschikt voor alle trampolines met de afmeting 4,30m. Het veiligheidsnet valt half over het randkussen, zodat de kinderen bij het springen de palen niet kunnen raken.
De veiligheidsnetten van Proline hebben de beste kwaliteit en de hoogste duurzaamheid.

Technische details

Geschikt voorAlle trampolines met afmeting van Ø 430 cm
KleurZwart
MerkProline
Ingang veiligheidsnetoverlap
Bruto gewicht (kg)48
Netto gewicht (kg)46
Verpakking (cm)140 x 47 x 20
Staal garantie2 jaar
Garantie overige onderdelen1 jaar op de overige onderdelen (o.a. Sleeves, Net, Foam)
Het net van de veiligheidsnetten van Proline zijn gemaakt van polypropyleen. Het is een fijnmazig net, zodat er geen vingers van kinderen in verstrikt kunnen raken. De Ingang van het Proline veiligheidsnet is gemaakt met een overlap voor optimale veiligheid. Wij adviseren veiligheidsnetten met een overlap, zodat kinderen van alle leeftijden er makkelijk zelf in en uit kunnen. Tevens leert de ervaring dat de ingang van de veiligheidsnetten met een rits of clips vaak niet dicht worden gemaakt, zodat kinderen er op deze plek makkelijk uit kunnen vallen.
Het veiligheidsnet is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft een zeer stabiel frame. Het net wordt met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline geschroefd. Het frame is vervaardigd uit dubbel gegalvaniseerde stalen buizen. Een paal bestaat uit twee buisdelen, welke in elkaar worden geschoven. Om de paal wordt een laag foam geschoven. Als afwerking zit over de foam een hoes waarvan het materiaal hetzelfde is als waarvan het randkussen is gemaakt.
We raden aan om altijd een veiligheidsnet te bevestigen. Een trampoline is al snel 80 centimeter hoog. Dat is even hoog als bijvoorbeeld een bureau of een eettafel. Daar laat u uw kinderen toch ook niet zonder bescherming op spelen? Een beschermingsnet rondom een trampoline kan daarom veel ongevallen voorkomen. Zo kunt u als ouder onbezorgd genieten van uw spelende kinderen! De Proline veiligheidsnetten zijn gemaakt van de beste materialen waarvan de afwerking ongeëvenaard is. De overlappende ingang staat garant voor een optimale veiligheid voor uw kinderen.