Proline

Avyna Pro-Line Top safe rand FlatLevel 10, Ø305 Groen

€259,00
Afmeting: 

Deze trampoline rand is geschikt voor onze Avyna Pro-Line FlatLevel trampoline 10 met een diameter van Ø305 cm. Het randkussens is gemaakt van hoogwaardig weerbestendig vinyl (pvc), waardoor de rand een lange levensduur heeft. De dikke foam-vulling in het kussen neemt geen vocht op en biedt extra veiligheid.
De rand is zo ontworpen dat de veren en het frame van de trampoline volledig zijn afgedekt. Daarnaast blijft de trampoline rand netjes liggen en verschuift of klappert niet. Hierdoor is jarenlang veilig spring- en speel plezier gegarandeerd.

Merk: 

Avyna Pro-Line Fitness trampoline Ø 120 Zwart met hendel

€229,00
Afmeting: 

Avyna Fitness trampoline met hendel en elastieken

De AVYFIT-120 is de grotere versie van de AVYFIT. De speciale elastieken zorgen ervoor dat je diep en geleidelijk wordt opgevangen zodat er geen schokbelasting plaats vindt. Door te springen op een fitness trampoline, verbeter je je concentratie en vergroot je het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Dit is je kans om gewoon thuis binnen of buiten en wanneer je maar wilt aan een gezond en fit lichaam te werken. Met de extra beugel kun je optimaal in balans blijven door je vast te houden hieraan tijdens het springen.

Merk: 

Avyna Pro-Line Fitness trampoline Ø 103 Oranje met hendel

€199,00
Afmeting: 

Avyna Fitness trampoline met hendel en elastieken.

De AVFT-01-H is de kleinste fitness trampoline in ons assortiment. De speciale elastieken zorgen ervoor dat je diep en geleidelijk wordt opgevangen zodat er geen schokbelasting plaats vindt. Door te springen op een fitness trampoline, verbeter je je concentratie en vergroot je het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Merk: 

PRO-LINE FlatLevel trampoline set 234 GRIJS

€1349,00
Afmeting: 

Dit strakke model is voorzien van een stevige springmat en randkussen. De trampoline is 340 x 240 cm groot en je krijgt een levenslange garantie op het frame. De rand komt niet boven het maaiveld uit, zodat het mooi met je tuin geïntegreerd wordt.
Deze trampoline is voorzien van een dubbel frame, een springmat en een het randkussen is gemaakt van uiterst stevig materiaal en beschibaar in de kleuren groen of grijs.

NB, de trampoline wordt zonder net geleverd! Deze moeten apart besteld worden.

Merk: 

Avyna PRO-LINE 340x240 cm BDnet boven, trapje, Groen

€1599,00
Afmeting: 

De grijze trampoline Avyna PRO-LINE met veiligheidsnet en trampolinetrapje is rechthoekig heeft de afmetingen van 340 x 240 cm en is voorzien van een soepele springmat en een zeer stevig en sterk trampoline randkussen.
Dit combipakket wordt geleverd met een veiligheidsnet voor boven de trampoline en een trampoline trapje.

Merk: 

Avyna trampoline veiligheidsnet met palen 223 Groen

€359,00
Afmeting: 

Het groene trampoline veiligheidsnet is een prachtig veiligheidsnet voor elke rechthoekige PRO-LINE trampoline met afmeting 305 x 225 cm.
Het veiligheidsnet is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft een zeer stabiel frame en een fijnmazig veiligheidsnet. Eenvoudige montage met geleiding langs de trampoline.
Het net wordt met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline geschroefd. Het frame is vervaardigd uit dubbel gegalvaniseerde stalen buizen.

Merk: 

Pagina's