Hi-Flyer

Inground Hi-Flyer 1075 Combi trampoline + veiligheidsnet

€569,00
Afmeting: 

Deze inground rechthoekige trampoline is ideaal ook als je niet over een mega tuin beschikt. De combinatie van het ingraven van de trampoline en het veiligheidsnet maakt dit een extreem veilige trampoline. Doordat de trampoline slechts 20 cm boven de grond uitkomt wordt de valhoogte beperkt en kinderen kunnen nooit buiten de trampoline terecht komen door de bevestiging van het veiligheidsnet. Het net wordt aan de binnenzijde van de beschermrand geplaatst waardoor veren ook niet bereikbaar zijn met handen en voeten. Met recht extreem veilig dus.

Merk: 

Hi-Flyer 1075 Combi trampoline + veiligheidsnet + ladder

€569,00
Afmeting: 

Deze trampoline uit de Hi-Flyer serie heeft een afmeting van 3,10 bij 2,32 meter en is daarmee de grootste rechthoekige trampoline uit de Hi-Flyer serie. Door zijn vorm is deze makkelijk te plaatsen in een strakke tuin en is er bijna altijd wel een hoekje voor te vinden. De Hi-Flyer trampolines hebben een dik randkussen van maar liefst 3 cm, zodat het frame altijd goed is afgeschermd. Het veiligheidsnet in aan de binnenkant van de rand bevestigd, waardoor kinderen niet met hun handen of voeten bij de veren kunnen komen en zich daaraan niet kunnen bezeren.

Merk: 

Hi-Flyer 0965 Combi trampoline + veiligheidsnet + ladder

€469,00
Afmeting: 

Deze trampoline uit de Hi-Flyer serie heeft een afmeting van 281 bij 201 cm en is past daarmee in bijna elke tuin. Door zijn vorm is deze makkelijk te plaatsen in een strakke tuin en is er bijna altijd wel een hoekje voor te vinden. De Hi-Flyer trampolines hebben een dik randkussen van maar liefst 3 cm, wat uitzonderlijk is voor trampolines uit deze prijsklasse. Het frame is dus altijd goed afgeschermd. Het veiligheidsnet in aan de binnenkant van de rand bevestigd, waardoor kinderen niet met hun handen of voeten bij de veren kunnen komen en zich daaraan niet kunnen bezeren.

Merk: 

Inground Hi-Flyer 14 Combi trampoline + veiligheidsnet

€599,00
Afmeting: 

Deze Inground Hi-Flyer 14 trampoline met veiligheidsnet is de grootste ronde inground trampoline met haar doorsnede van 427 cm. Ontworpen door kenners uit het vak en dat zie je terug in de veiligheid en het springcomfort. Het randkussen is 3 cm dik, wat uniek is in haar soort in deze prijsklasse. De ruime garanties en tienduizenden reeds verkochte Hi-Flyers onderstrepen dit. Kom gerust eens testen bij één van onze verkooppunten en wordt ook fan van Hi-Flyer!

Merk: 

Inground Hi-Flyer 10 Combi trampoline + veiligheidsnet

€449,00
Afmeting: 

Kies je voor een Inground trampoline met net, dan kies je voor veiligheid. Deze Inground Hi-Flyer 10 trampoline Heeft een randkussen van maar liefst 3 cm dik waarmee het frame goed wordt afgeschermd. Kinderen kunnen zich op deze manier niet aan het frame bezeren. Het veiligheidsnet wordt aan de binnenkant van de rand gemonteerd waardoor kinderen nooit met hun handen of voeten bij de veren kunnen raken. Door de geringe hoogte kunnen kinderen makkelijk op en af klimmen en kunnen ze heerlijk springen.

Merk: 

Pagina's