Avyna PRO-LINE trampoline inklapbaar 275x190 cm Groen

€649,00

De groene opklapbare trampoline Avyna PRO-LINE heeft afmetingen van 275 x 190 cm en is voorzien van een soepele springmat en een zeer stevig en sterk trampoline randkussen. Dit is een opbouw trampoline. Dat wil zeggen dat je deze zo in de tuin kunt plaatsen. En omdat deze trampoline opvouwbaar is, kun je deze trampoline eenvoudig opbergen. Deze opklapbare trampoline is naast de kleur groen ook in de kleur grijs en camouflage te bestellen.
Avyna PRO-LINE trampolines behoren tot het hoge segment trampolines en zijn uitstekend afgewerkt met veel aandacht voor de kleine details o.a. door de zware stiksels en de stevige bevestiging.
De trampoline veren zijn erg soepel en worden volledig bedekt door de groene camouflage trampoline beschermrand. Dit resulteert in een uitstekende vering en dat merk je bij het trampoline springen!
Het groene randkussen is geproduceerd van een zware kwaliteit PVC met een extra dikke vulling. De trampoline veiligheid is gewaarborgd door de dikke vulling in het randkussen en de complete afdekking van de veren en het trampoline frame. 
Met deze trampoline heb je maximaal springplezier, ook een ideale trampoline voor in een kleinere tuin. Een perfecte kindertrampoline maar ook topvermaak voor tieners en ouders! Trampoline springen is goed voor de ontwikkeling, het evenwichtsgevoel, de motoriek en het zelfvertrouwen van je kind. Bewegen is altijd goed en met trampoline springen gaat dit vanzelf.
Gaat je voorkeur uit naar een InGround trampoline (ingraaf trampoline) klik dan hier voor een overzicht van al onze InGround trampoline modellen. Deze trampoline wordt zonder net geleverd. Wil je een trampoline met veiligheidsnet en trapje kopen, klik dan hier voor onze Combi-trampolines.

Technische details

Product omschrijving PRO-LINE opklpbare trampoline set 213
EAN code 8717662618031
Top frame (mm) 42 x 2
Onderstel poten (mm) 38 x 2
Trampoline (l x b/cm) 275 x 190
Afmeting springmat (l x b/cm) 224 x 137
Frame hoogte (cm) 63
Max. gebruikersgewicht (kg) 100
Aantal veren 18 - 38
Lengte veren (mm) 175 x 3,8 - 1788 x 3,2
Eigenschap veren gegalvaniseerd staal
Randkussen kleur groen
Randkussen PVC (mm) 0,6
Randkussen dikte (cm) 2,5
Randkussen breedte (cm) 32
Closed cell foam (cm) 2
Netto gewicht (kg) 53
Bruto gewicht (kg) 58
Afmeting verpakking (cm) 166 x 44 x 28
Garantie frame levenslang
Garantie veren 10 jaar
Garantie randkussen 3 jaar
Garantie springmat 3 jaar