Avyna PRO-LINE trampoline Ø 365 cm Camouflage

€849,00

De ronde camouflage trampoline Avyna PRO-LINE heeft een diameter van 365 cm en is voorzien van een soepele springmat en een zeer stevig en sterk trampoline randkussen. Dit is een opbouw trampoline. Dat wil zeggen dat je deze zo in de tuin kunt plaatsen. 
Gaat je voorkeur uit naar een InGround trampoline (ingraaf trampoline) klik dan hier voor een overzicht van al onze InGround trampoline modellen. Deze trampoline wordt zonder net geleverd. Wil je een trampoline met veiligheidsnet en trapje kopen, klik dan hier voor onze Combi-trampolines.
Avyna PRO-LINE trampolines behoren tot het hoge segment trampolines en zijn uitstekend afgewerkt met veel aandacht voor de kleine details o.a. door de zware stiksels en de stevige bevestiging.
De trampoline veren zijn zeer soepel en worden volledig bedekt door de dikke camouflage trampoline beschermrand. Dit resulteert in een uitstekende vering en dat merk je bij het trampoline springen!
Het camouflage kleurige randkussen is geproduceerd van een zware kwaliteit PVC met een extra dikke vulling. De trampoline veiligheid is gewaarborgd door de dikke vulling in het randkussen en de complete afdekking van de veren en het trampoline frame. 
Deze trampoline is ook verkrijgbaar met een grijze trampolinerand of een groene trampoline rand.
Met deze grote trampoline heb je maximaal springplezier, een ideale trampoline voor in de tuin. Een perfecte kindertrampoline maar ook topvermaak voor tieners en ouders! Trampoline springen is goed voor de ontwikkeling, het evenwichtsgevoel, de motoriek en het zelfvertrouwen van je kind. Bewegen is altijd goed en met trampoline springen gaat dit vanzelf.

Technische details

Product omschrijving PRO-LINE trampoline set 12'
EAN code 8717662612893
Top frame (mm) 48 x 2,0
Onderstel poten (mm) 42 x 2,0
Trampoline (Ø / cm) 365
Afmeting springmat (cm) 304
Frame hoogte (cm) 89
Max. gebruikersgewicht (kg) 160
Aantal veren 80
Lengte veren (mm) 215
Eigenschap veren gegalvaniseerd staal
Randkussen kleur camouflage
Randkussen PVC (mm) 0,6
Randkussen dikte (cm) 2,5
Randkussen breedte (cm) 40
Closed cell foam (cm) 2
Netto gewicht (kg) 78
Bruto gewicht (kg) 87
Afmeting verpakking (cm) 157 x 52 x 32
Garantie frame levenslang
Garantie veren 10 jaar
Garantie randkussen 3 jaar
Garantie springmat 3 jaar