Avyna PRO-LINE trampoline Ø 245 cm Camouflage

€599,00

De ronde camouflage kleurige trampoline Avyna PRO-LINE heeft een diameter van 245 cm en is voorzien van een soepele springmat en een zeer stevig en sterk trampoline randkussen. Dit is een opbouw trampoline. Dat wil zeggen dat je deze zo in de tuin kunt plaatsen. 
Gaat je voorkeur uit naar een InGround trampoline (ingraaf trampoline) klik dan hier voor een overzicht van al onze InGround trampoline modellen. Deze trampoline wordt zonder net geleverd. Wil je een trampoline met veiligheidsnet en trapje kopen, klik dan hier voor onze Combi-trampolines.
Avyna PRO-LINE trampolines behoren tot het hoge segment trampolines en zijn uitstekend afgewerkt met veel aandacht voor de kleine details o.a. door de zware stiksels en de stevige bevestiging.
De trampoline veren zijn zeer soepel en worden volledig bedekt door de dikke camouflage trampoline beschermrand. Dit resulteert in een uitstekende vering en dat merk je bij het trampoline springen!
Het camouflage randkussen is geproduceerd van een zware kwaliteit PVC met een extra dikke vulling. De trampoline veiligheid is gewaarborgd door de dikke vulling in het randkussen en de complete afdekking van de veren en het trampoline frame. 
Met deze trampoline heb je maximaal springplezier, een ideale trampoline voor in een grote en kleine tuin. Een perfecte kindertrampoline maar ook topvermaak voor tieners en ouders! Trampoline springen is goed voor de ontwikkeling, het evenwichtsgevoel, de motoriek en het zelfvertrouwen van je kind. Bewegen is altijd goed en met trampoline springen gaat dit vanzelf.

Technische details

Product omschrijving PRO-LINE trampoline set 08'
EAN code 8717662612879 
Top frame (mm) 42 x 2,0
Onderstel poten (mm) 42 x 2,0
Trampoline (Ø / cm) 245
Afmeting springmat (cm) 196
Frame hoogte (cm) 67
Max. gebruikersgewicht (kg) 140
Aantal veren 60
Lengte veren (mm) 178
Eigenschap veren gegalvaniseerd staal
Randkussen kleur camouflage
Randkussen PVC (mm) 0,6
Randkussen dikte (cm) 2,5
Randkussen breedte (cm) 32
Closed cell foam (cm) 2
Netto gewicht (kg) 47
Bruto gewicht (kg) 51
Afmeting verpakking (cm) 136 x 51 x 25
Garantie frame levenslang
Garantie veren 10 jaar
Garantie randkussen 3 jaar
Garantie springmat 3 jaar