Avyna PRO-LINE InGround Camouflage Ø 430 cm

€779,00

Deze camouflage ronde ingraaf trampoline heeft een doorsnede van maar liefst 430 cm. Deze Avyna PRO-LINE In-Ground trampoline is de grootste ronde trampoline uit onze serie inbouw trampolines.
Steeds vaker kiest men ervoor om de trampoline in te graven. Omdat een InGround trampoline laag bij de grond staat, is het op- en afstappen van de trampoline makkelijker en veiliger. Ook bij een onverhoopte val is de hoogte aanzienlijk minder dan bij een opbouw trampoline. Ook kunnen er bij een ingraaf trampoline geen kinderen, dieren of voorwerpen onder de InGround trampoline komen.
Deze trampoline is verkrijgbaar in de kleuren: groen, grijs en camouflage in diverse formaten. Bekijk hier al onze Inground trampoline modellen.
Avyna PRO-LINE trampolines behoren tot het hoge segment trampolines en zijn uitstekend afgewerkt met veel aandacht voor de kleine details o.a. door de zware stiksels en de stevige bevestiging.
De trampoline springmat veert goed mee en heeft een zeer stevig en sterk trampoline randkussen.
Het camouflage randkussen is geproduceerd van een zware kwaliteit PVC met een extra dikke vulling. Deze trampolinerand zorgt voor een complete afdekking van de gegalvaniseerde trampoline veren en het trampoline frame waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt. Voor het trampoline frame geldt een levenslange garantie.

Technische details

Product omschrijving PRO-LINE InGround trampoline set 14'
EAN code 8717662616419
Top frame (mm) 48 x 2
Onderstel poten (mm) 42 x 2
Trampoline (Ø / cm) 430
Afmeting springmat (Ø / cm) 361
Frame hoogte (cm) 20
Max. gebruikersgewicht (kg) 160
Aantal veren 96
Lengte veren (mm) 215
Eigenschap veren gegalvaniseerd staal
Randkussen kleur camouflage
Randkussen PVC (mm) 0,6
Randkussen dikte (cm) 2,5
Randkussen breedte (cm) 40
Closed cell foam (cm) 2
Netto gewicht (kg) 85
Bruto gewicht (kg) 91
Afmeting verpakking (cm) 177 x 52 x 32
Garantie frame levenslang
Garantie veren 10 jaar
Garantie randkussen 3 jaar
Garantie springmat 3 jaar