Avyna PRO-LINE 213 trampoline Grijs

€649,00

De rechthoekige Pro-Line 13 heeft een afmeting van 1,90 x 2,75 meter.
Met de grijze rand van 25mm dik en de extra lange veren heeft de Pro-Line 13 een streepje voor wat betreft veiligheid en springplezier. De Pro-Line is dan ook zonder twijfel een erg betrouwbare trampoline.
Deze trampoline is ook verkrijgbaar met een groene randkussen.

- TUV gekeurd
- AIB gekeurd
- 10jaar garantie (frame / veren)
- 3 jaar garantie (randkussen / springmat)

Technische details

Geschikt voor volwassenen, Intensief gebruik
Afmeting (m) 2,75 x 1,90
Kleur Grijs
Merk Proline
Bruto gewicht (kg) 50
Netto gewicht (kg) 48
Verpakking (l x b x h) (cm) 167 x 44 x 29
Breedte x dikte beschermingsrand (mm) 290 x 25
Aantal veren 52
Buis dikte (mm) 2
Lengte veren (cm) 17,5
Frame hoogte (cm) 61
Frame afwerking Dubbel gegalvaniseerd
Randkussen Extra zwaar kwaliteit, neemt geen water op (closed-cell)
Springmat Geweven Permatron Doek
Springmat afmeting (m) 2,17 x 1,32
Maximum gebruikersgewicht (kg) 120
Garantie frame & veren 10 jaar
Garantie randkussen & springmat 3 jaar
De Pro-Line trampolines zijn de meest verkochte kwaliteitstrampolines in België en Nederland. Meerdere turnverenigingen gebruiken de Pro-Line trampolines als oefentrampoline voor thuisgebruik. Wanneer u kiest voor een Pro-Line trampoline dan weet u zeker dat u een trampoline koopt van pure kwaliteit. Deze kwaliteit is terug te zien in het grote aantal veren, een uitzonderlijk dik stalen frame en extra dikke randkussens. Het stalen frame is dubbel gegalvaniseerd en ook de veren zijn zwaar gegalvaniseerd en zullen niet roesten. Bij het ontwerp van de Pro-Line trampolines werd bijzondere aandacht gegeven aan de veiligheid. Veiligheid en een goede afwerking zorgen er voor de Pro-Line trampolines behoren tot de beste trampolines ter wereld.
Het belangrijkste onderhoud aan een trampoline is het regelmatig schoonmaken van het randkussen. Pas op met schoonmaakmiddel en heet water: dat kan beschadigingen veroorzaken. Met koud water en een doekje is de beschermrand zo weer schoon. Met onze UV-beschermende randkussen reiniger krijgt u het beste resultaat. Aan het frame en de veren is bijna geen onderhoud nodig. De framebuizen zijn gegalvaniseerd zodat roest geen kans krijgt. Het is verstandig om jaarlijks even het frame en de lasnaden na te lopen en zo nodig bij te werken met zinkhoudende verf. Het gebruik van kunstmest kan de coating van het frame beschadigen. Als de trampoline voor een langere tijd niet wordt gebruikt, kan deze het best in een droge omgeving worden bewaard. Om jarenlang plezier te hebben van uw trampoline is het raadzaam om er op een verantwoorde manier mee om te gaan. Dat is nog belangrijker dan regulier onderhoud. Gebruik de trampoline bijvoorbeeld niet met schoenen, skateboards of andere harde voorwerpen. Een goed alternatief is een Bounceboard. Dit bord is niet schadelijk voor een trampoline.
Het gebruik van een trampoline wordt pas echt leuk met de accessoires in ons assortiment. Met een veiligheidsnet en een trampolinerok voorkomt u ongelukken bij uw kinderen. Een beschermhoes verlengt de levensduur van de trampoline aanzienlijk en houdt bovendien het springvlak vrij van bladeren en vuil. Voor meer leuke accessoires, zoals een trampolinetent, een Flashlight of een Bounceboard, kijkt u in de categorie trampolineaccessoires.