PRO-LINE 223 Combi trampoline Camouflage

€1399,00

Deze rechthoekige trampoline van Avyna, 305 x 225 x 86 cm is ook geschikt voor openbare gelegenheden omdat hij voldoet aan alle veilgheidseisen.
Voor de rand kan je kiezen uit de kleuren groen, grijs of camouflage. De Avyna Pro-Line trampoline rand bedekt het frame en de dubbel gegalvaniseerde veren volledig en blijft keurig op de trampoline liggen bij iedere sprong.
Avyna geeft levenslange garantie op de het frame van de trampoline en de op de veren 10 jaar. Met andere woorden met een trampoline van Avyna heb je kwaliteit in je tuin.
De Avyna Pro-Line rechthoekige trampoline combiset 223 is een veilge trampoline met een veiligheids net en trapje.

Technische details

Artikelnummer AVGR-223-COMBI-BD
Merk Avyna
Buitenmaat frame (cm) 305 x 225
Kleur Grijs, Groen of Camouflage
Vorm Rechthoekig
Kwaliteitsklasse Professioneel
Keuring T.U.V.
Geschikt voor Zeer intensief gebruik
Duurzaamheid 10 jaar en langer
Maximaal getest gewicht 500 kg
Belastbaar tot (kg) 140
Inclusief veiligheidsnet Ja, compleet net
Type trampoline Opbouw, standaard op poten
Kleur rand Grijs, Groen of Camouflage
Rand dikte (mm) 25
Rand breedte 36 cm
Materiaal foam vulling Closed cel foam
Afwerking rand gesealed
Zeil materiaal PVC
Dikte zeil 6mm
Overhangende flap 12 cm
Oppervlakte springmat in m2 3,64
Diameter springmat in cm +-232
Materiaal springmat Permatron
Type bevestigings haken Hard kunststof met stalen plaatje
Aantal veren 78
Lengte veren 17,50cm
Dikte veren 2,55cm
Afwerking veren Dubbel thermisch gegalvaniseerd
Hoogte frame 90 cm
Materiaal buis Staal
Galvanisering staal Dubbel thermisch gegalvaniseerd
Buis diameter 6 cm
Staal dikte 3 mm
Aantal poten 4
Vorm poten U
Materiaal veiligheidsnet Fijnmazig, Extra sterk PE
Materiaal palen Staal
Kleur net zwart
Hoes palen Ja
Kleur paalhoes Grijs, Groen of Camouflage
Aantal palen 8
Buis diameter 3,8 mm
Buisdikte 1,6 mm
Aansluiting net Binnenkant rand
Type ingang Overhangende flap
Hoogte boven trampoline 180 cm
Hoogte incl trampoline 270 cm
Garantie frame Levenslang
Garantie veren 10 jaar
Garantie rand 3 jaar
Garantie springmat 3 jaar
Garantie veiligheidsnet 1 jaar
Netto gewicht product 97 kg
Verpakkingsmaat 230 x 90 x 22 cm / 135 x 40 x 20 cm
De Pro-Line trampolines zijn de meest verkochte kwaliteitstrampolines in België en Nederland. Meerdere turnverenigingen gebruiken de Pro-Line trampolines als oefentrampoline voor thuisgebruik. Wanneer u kiest voor een Pro-Line trampoline dan weet u zeker dat u een trampoline koopt van pure kwaliteit. Deze kwaliteit is terug te zien in het grote aantal veren, een uitzonderlijk dik stalen frame en extra dikke randkussens. Het stalen frame is dubbel gegalvaniseerd en ook de veren zijn zwaar gegalvaniseerd en zullen niet roesten. Bij het ontwerp van de Pro-Line trampolines werd bijzondere aandacht gegeven aan de veiligheid. Veiligheid en een goede afwerking zorgen er voor de Pro-Line trampolines behoren tot de beste trampolines ter wereld.
Het belangrijkste onderhoud aan een trampoline is het regelmatig schoonmaken van het randkussen. Pas op met schoonmaakmiddel en heet water: dat kan beschadigingen veroorzaken. Met koud water en een doekje is de beschermrand zo weer schoon. Met onze UV-beschermende randkussen reiniger krijgt u het beste resultaat. Aan het frame en de veren is bijna geen onderhoud nodig. De framebuizen zijn gegalvaniseerd zodat roest geen kans krijgt. Het is verstandig om jaarlijks even het frame en de lasnaden na te lopen en zo nodig bij te werken met zinkhoudende verf. Het gebruik van kunstmest kan de coating van het frame beschadigen. Als de trampoline voor een langere tijd niet wordt gebruikt, kan deze het best in een droge omgeving worden bewaard. Om jarenlang plezier te hebben van uw trampoline is het raadzaam om er op een verantwoorde manier mee om te gaan. Dat is nog belangrijker dan regulier onderhoud. Gebruik de trampoline bijvoorbeeld niet met schoenen, skateboards of andere harde voorwerpen. Een goed alternatief is een Bounceboard. Dit bord is niet schadelijk voor een trampoline.
Het gebruik van een trampoline wordt pas echt leuk met de accessoires in ons assortiment. Met een veiligheidsnet en een trampolinerok voorkomt u ongelukken bij uw kinderen. Een beschermhoes verlengt de levensduur van de trampoline aanzienlijk en houdt bovendien het springvlak vrij van bladeren en vuil. Voor meer leuke accessoires, zoals een trampolinetent, een Flashlight of een Bounceboard, kijkt u in de categorie trampolineaccessoires.