Etan rok 3.00m zwart

€38,00

Let bij het kopen van een trampoline goed op de kwaliteit en de veiligheid van de trampoline. Een Etan rok mag dan niet ontbreken. Hiermee zorg je ervoor dat er niks onder de trampoline terecht komt.Met een zakje om de schoenen in op te bergen.

- minder ongevallen met kinderen
- bescherming tegen vuil en bladeren
- luchtdoorlatend materiaal
- eenvoudige bevestiging
- geen huisdieren meer onder uw trampoline

Technische details

Geschikt voor Ronde trampolines
Afmeting (m) 3,00m
Kleur Zwart
Merk Etan
Montage tijd (2 pers) 10-15 minuten
Bruto gewicht (kg) 1,50
Netto gewicht (kg) 1,25
Verpakking (cm) 30 x 30 x 10
Een trampolinerok beschermt de zijkanten van een trampoline. Dat weerhoudt kinderen en huisdieren ervan om onder de trampoline te kruipen. Een lege ruimte onder uw trampoline is essentieel voor het voorkomen van nare ongelukken. Natuurlijk beschermt de rok ook tegen vuil, bladeren en ander ongewenst afval.
We hebben trampolinerokken voor zowel ronde als rechthoekige trampolines in ons assortiment. Er is een rok beschikbaar voor trampolines van iedere diameter.
We kunnen het haast niet voorstellen, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent over een trampolinerok van Etan. Mocht u problemen ervaren bij uw product of om een andere reden ontevreden zijn, neem dan contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een oplossing. Er is immers niets mooier dan een tevreden klant!