Etan Premium Gold 11 Inbouwtrampoline Grijs

€649,00

Deze Inground van Etan Premium Gold is gemakkelijk in te graven.
Hij wordt geleverd met een stevige grijze beschermrand, voor veilig springen.

Diamond System veersysteem
Duurzaam materiaal
Lange garantietermijn
Hoge UV-resistentie
Extra dik frame

Technische details

Diameter trampoline (cm) 330
Maximaal gebruikersgewicht (kg) 150
Kleur Grijs
Merk Inground Etan Premium Gold
Diameter te graven gat 2.93m
Diepte te graven gat 65 cm
Breedte x dikte beschermingsrand (mm) 400 x 30
Materiaal / afwerking frame Dubbel thermisch verzinkt
Buis dikte (mm) 2
Aantal veren 72
Lengte veren (mm) 215
Materiaal triangel springmat PP
Diamond System springmat Ja
Montage tijd (2 pers) 45 minuten
Verpakking (cm) 141 x 41 x 23 + 147 x 56 x 27
Bruto gewicht (kg) 64
Netto gewicht (kg) 60
Randkussen garantie 5 jaar
Frame garantie 10 jaar
Springmat garantie 5 jaar
Veren garantie 5 jaar
De Etan Premiumlijn is voorzien van de beste materialen en de nieuwste mogelijkheden. De kwaliteit van het frame is hoger dan ooit door gebruik te maken van dikker staal en een dubbele zinkbehandeling. Dankzij de dikke beschermrand is de Premium de veiligste trampoline in ons assortiment. Met het juiste onderhoud gaat deze trampoline tientallen jaren mee. De Premium trampolines zijn voorzien van het Diamond System. Dat houdt in dat er veerbevestigingen van verschillende lengtes worden geplaatst. Zo kunnen kleine kinderen goed springen, maar hebben ook de oudere kinderen genoeg springkracht. De trampoline heeft een maximum springgewicht van 150 kg. Etan geeft minimaal vijf jaar garantie op de veren, de randkussens en de springmat. In het frame hebben we zelfs zoveel vertrouwen dat we daar tien jaar garantie op geven.
Huppeldepup BVBA, de Belgische firma die de website van trampolineverkoop beheert heeft al meer dan 18 jaar internationale ervaring met trampolines en klantenservice. Als een klant niet tevreden is, horen wij dat direct. En natuurlijk doen we er dan alles aan om het iedereen alsnog naar de zin te maken. Omdat we het speelplezier van uw kind zo belangrijk vinden, verkopen we uitsluitend de beste kwaliteit trampolines. De Premium trampolines van Etan hebben een robuust frame en zijn voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen. De veiligheid van uw kind staat immers voorop!
De Etan Premium lijn is voorzien van het Diamond System waardoor deze trampolines nog fijner springen. Het Diamond System houdt in dat er beurtelings een lange en een korte triangel aan de springmat zit. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Grotere kinderen behouden dankzij het Diamond System voldoende springkracht.