Etan 12 Inbouwkit Ø3,70m

€199,00

De Etan Inbouwkit 12 is bedoeld voor alle trampolines uit ons assortiment met een omtrek van 3,65m tot 3,70m. Door een trampoline in te graven maak je het trampoline springen meteen een stuk veiliger en het ziet er nog eens beter uit in de tuin ook.

- lage valhoogte
- ontluchtingsgaten
- gemakkelijke opstap
- weinig graafwerk
- inclusief bevestigingsmateriaal

Technische details

Geschikt voor Ronde trampolines
Overige onderdelen 10 jaar
Afmeting (m) 3,70
Materiaal / afwerking frame boarding 40 x 110 cm en bevestigingsmateriaal
Merk Etan
Montage tijd (2 pers) 45 minuten
Bruto gewicht (kg) 16
Netto gewicht (kg) 16
Verpakking (cm) 107 x 4,5 x 40
Met de ingroundkit kunt u elke gewenste trampoline op een nette en veilige manier ingraven. De HDPE platen zijn gegolfd en hebben ontluchtingsgaten. Wanneer een trampoline ingegraven wordt, is het van belang dat de trampoline niet gelijk met het maaiveld wordt ingegraven. Lucht en vocht kan niet onder de trampoline vandaan, waardoor de trampoline minder goed springt en sneller slijt. Denk ook aan de veiligheid: doordat de trampoline hoger ligt, wordt het door kinderen nog door een obstakel gezien. Tevens kan een kindje niet de trampoline op kruipen of fietsen. Voordelen van de ingroundkit: - Veiligheid - Levensduur trampoline - Springvermogen trampoline - Minder graafwerk, doordat de trampoline hoger staat en er slechts een komvormige kuil onder gegraven dient te worden. De ingroundkit van Etan wordt geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal.
Wanneer een trampoline ingegraven wordt, is het van belang dat de trampoline niet gelijk met het maaiveld wordt ingegraven. Lucht en vocht kan niet onder de trampoline vandaan waardoor de trampoline minder goed springt en sneller slijt. Denk ook aan de veiligheid: doordat de trampoline iets hoger ligt, wordt het door kinderen nog als een obstakel gezien. Een inbouwkit vereist bovendien minder graafwerk: de trampoline staat hoger zodat u slechts een komvormige kuil moet graven.
Voor elke soort trampoline is een ingroundkit beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit van welk merk de trampoline is. Het is natuurlijk wel van belang dat u de goede vorm en de goede maat bestelt.