Classic 14 Combi trampoline

€369,00
Ja

Met de Etan Classic 14 combi haalt u een trampoline inclusief veiligheidsnet in huis. Deze trampoline is voorzien van een blauw randkussen, het veiligheidsnet in deze combinatie is zwart en zorgt voor extra veiligheid! Classic trampolines zijn er in heel wat maten. Classic trampolines zijn er dus voor elke tuin, ongeacht de afmetingen ervan. Ook voor deze trampolines heeft Etan veel accessoires in het assortiment. Grappige accessoires, maar ook zaken die de veiligheid van het trampolinespringen aanzienlijk verhogen. De Combitrampoline bestaat uit de trampoline en het veiligheidsnet.

Technische details

Diameter trampoline (cm) 430
Maximaal gebruikersgewicht (kg) 100
Kleur Blauw
Merk Etan Classic
Breedte x dikte beschermingsrand (mm) 340 x 30
Materiaal / afwerking frame Dubbel thermisch verzinkt
Buis dikte (mm) 1,5
Aantal veren 88
Lengte veren (mm) 165
Materiaal triangel springmat Gegalvaniseerd staal
Diamond System springmat Nee
Montage tijd (2 pers) 45 minuten
Verpakking (cm) 180 x 44 x 32 + 119 x 37 x 20
Bruto gewicht (kg) 88
Netto gewicht (kg) 82
Randkussen garantie 6 maanden
Frame garantie 2 jaar
Springmat garantie 6 maanden
Veren garantie 6 maanden
De Etan Classic is de goedkoopste trampoline in ons assortiment. De trampoline wordt geleverd met niet-conische veren van 16 centimeter lang. Deze veren zijn elektrolytisch tegen roest behandeld. Het randkussen is tussen de één en twee centimeter dik. Met een beperkt budget kunt u toch genieten van een kwalitatieve en veilige trampoline. Het maximum springgewicht van deze trampoline is 100 kg. Op de veren, het randkussen en de springmat zit zes maanden garantie. Het frame wordt standaard geleverd met twee jaar garantie.
Het belangrijkste onderhoud aan een trampoline is het regelmatig schoonmaken van het randkussen. Daar komt veel vuil en bladeren terecht. Pas op met schoonmaakmiddel en heet water: dat kan beschadigingen veroorzaken. Met koud water en een doekje is de beschermrand zo weer schoon. Met onze UV-beschermende randkussenreiniger krijgt u het beste resultaat. Aan het frame en de veren is bijna geen onderhoud nodig. De framebuizen zijn gegalvaniseerd zodat roest geen kans krijgt. Het is verstandig om jaarlijks even het frame en de lasnaden na te lopen en zo nodig bij te werken met zinkhoudende verf. Het gebruik van kunstmest kan de coating van het frame beschadigen. Als de trampoline voor een langere tijd niet wordt gebruikt, kan deze het best in een droge omgeving worden bewaard. Om jarenlang plezier te hebben van uw trampoline is het raadzaam om er op een verantwoorde manier mee om te gaan. Dat is nog belangrijker dan regulier onderhoud. Gebruik de trampoline bijvoorbeeld niet met schoenen, skateboards of andere harde voorwerpen. Een goed alternatief is een Bounceboard. Dit bord is niet schadelijk voor een trampoline.
Het gebruik van een trampoline wordt pas echt leuk met de accessoires in ons assortiment. Met een veiligheidsnet en een trampolinerok voorkomt u ongelukken bij uw kinderen. Een beschermhoes verlengt de levensduur van de trampoline aanzienlijk en houdt bovendien het springvlak vrij van bladeren en vuil. Voor meer leuke accessoires, zoals een trampolinetent, een Flashlight of een Bounceboard, kijkt u in de categorie trampolineaccessoires.